Educatieprogramma Najaar 2021

studio

EDUCATIEPROGRAMMA NAJAAR 2021

Hairstylisten zijn van nature zeer leergierig en willen maar al te graag op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen. Ook hiervoor ben je bij KIS Haircare op het juiste adres!

KIS Haircare educatieteam

Helaas kunnen we op dit moment vanwege de coronasituatie nog geen volledig educatieprogramma aanbieden, maar desondanks hebben we toch al een paar hele interessante mogelijkheden voor je. We geven praktijktrainingen in onze studio of in de salon van Natasja Keijzer in Lepelstraat, maar we kiezen er wel voor om daarbij alleen met oefenhoofden te werken. Alle theoretische trainingen verzorgen we online. De online trainingen worden gegeven door het KIS Haircare educatieteam via Microsoft Teams. En hoe leuk… deelnemen aan deze online trainingen is geheel gratis!

Aan de volgende online KIS Haircare trainingen kun je momenteel deelnemen:

Speciaal voor KIS heeft Natasja Keijzer drie e-learnings ontwikkeld, die je thuis via YouTube kunt volgen. Wil je deze trainingen liever onder begeleiding stap-voor-stap uitvoeren? Dan kunnen we dit ook op locatie aanbieden. Het zijn drie heerlijke trainingen waarin we je aan de hand nemen om samen tot prachtige resultaten te komen. Daarnaast hebben we een Foilyage & SoftShades training en geheel nieuw: een KIS opstarttraining – speciaal voor iedereen die gaat starten met KIS. Een middag vol informatie over producten en voorbeelden uit de praktijk die we door middel van modellen laten zien.

KIS in jouw salon!

Voordelen van KIS