Jouw

carriere

Naar een

Next level?

Ben jij een ambitieuze hairstylist met visie en wil je jouw carrière naar the next level brengen? De Haarmodelijn organiseert dit najaar een uitdagende wedstrijd voor veelbelovende talenten. De winnaar krijgt een professioneel coachingstraject en mag meewerken aan een fotoshoot of de showcase van dit topevenement. Hoe tof is dat?

Haarmodelijn zoekt hairtalent!

De haarmodelijn

De Haarmodelijn is het grootste vaktechnische event in de Benelux en al 25 jaar een fenomeen in kappersland. De branche krijgt hiermee elk halfjaar volop inspiratie voor het nieuwe trendseizoen, met een diversiteit aan innovatieve knip- en kleurtechnieken en allerlei middelen om deze in de vingers kunt krijgen. Hoogtepunt is de showcase met topkappers in het theater.

Creativiteit en visie

Aan de Haarmodelijn hebben veel kappers meegewerkt: vakidioten die graag hun kennis en creativiteit delen met vakgenoten. Heb jij diezelfde drive, ben je afgestudeerd aan een erkende opleiding en heb je minstens drie jaar werkervaring? Heb je bovendien een vernieuwende kijk op kapsels en lijkt het je geweldig om met vakgenoten te delen hoe je deze maakt? Heb je lef, creativiteit én zin om je carrière naar een volgend level te brengen? Grijp dan jouw kans en doe mee aan de Hair Talent competitie.

Hoe werkt het?

Maak met een mobiele telefoon een video van maximaal 5 minuten waarin je vertelt wat je motivatie is en laat een techniek zien op een oefenkop. Dat mag een knip-, kleur[1]of langhaartechniek zijn, waarbij je duidelijk uitlegt wat je aan het doen bent. Stuur je video voor 1 november 2021 naar info@haarmodelijn.nl en vermeld daarbij je voor- en achternaam, leeftijd, opleiding en werkplek, mobiele nummer en je mailadres.

Jurypresentatie

Een professionele jury beoordeelt alle video’s. De vijf juryfavorieten worden uitgenodigd voor een korte presentatie waarbij ze hun talenten live aan een select publiek laten zien. En… misschien ben jij wel de winnaar!

Meer info

Mail naar info@haarmodelijn.nl voor meer informatie en de exacte voorwaarden en vereisten.

KIS in jouw salon!

Voordelen van KIS