KIS Business Developers

Wat kan een KIS Business Developer voor jou betekenen?

Freek

 (25)

Rayon Brabant
Competitief (voetbalde op het hoogste niveau), gemotiveerd en altijd behulpzaam. “KIS is een merk in ontwikkeling en dat maakt het extra leuk om er met zo’n jong team helemaal voor te gaan. We zijn geen harde verkopers, maar geven onze klanten goede adviezen. En onze prijs-kwaliteitverhouding doet eigenlijk de rest.”

Bram

 (26)

General manager KIS
Een beetje eigenwijs, super creatief en een enorme doorzetter die zich vol inzet om KIS Haircare nóg beter op de kaart te zetten. “Binnen de dynamische kappersbranche is iedereen trots op zijn vak. Creativiteit staat op nummer één en daar kan ik mijzelf heel goed in vinden. Ons team is lekker rebels en heeft de drive om – samen met de kapper – altijd voor de allerbeste resultaten te gaan.

Nick

 (27)

Rayon Noord-Nederland & verkoopleider Nederland
Deze Ajaxfan is ambitieus, altijd vrolijk en heel spontaan. “In de kappersbranche is elke dag weer anders. Er is zoveel diversiteit! Dus het is echt een feest om de auto in te stappen en al die creatievelingen te spreken. En de producten van KIS verkopen is eigenlijk heel makkelijk: topproducten en topprijzen, wat wil je nog meer?”

Marcel

 (50)

Rayon Kappers groothandels Nederland
De altijd opgewekte, behulpzame en ondernemende Marcel is al ruim zeven jaar werkzaam voor KIS en dat verveelt hem nooit. “In deze branche kom je bijna alleen maar gepassioneerde mensen tegen, ze willen allemaal de wereld een beetje mooier maken. Ik vind het super om ze hierbij te kunnen ondersteunen door onze geweldige producten tegen een gunstige prijs aan te bieden.”

Robbin

 (24)

Rayon Noord-Nederland
Betrokken, meedenkend en gedreven: zo kun je deze kapperszoon het beste beschrijven. “Ik begon als magazijnmedewerker, maar ben nu Business Development Manager. En dat doe ik elke dag met veel plezier. Mijn moeder had een salon en werkte volledig met KIS, dus hoe leuk is het dan om nu voor dit merk aan de slag te zijn?!”

Niels

 (70)

Rayon Zuid-Holland/Zeeland
De nestor van dit jonge verkoopteam. Ondanks zijn leeftijd bruist Niels nog elke dag van de energie! Een dag niet bij de kapper geweest is een dag niet geleefd. “KIS is een slapende reus die net aan het ontwaken is”.

Virgil

 (41)

Rayon Limburg
Deze nieuwkomer binnen het team is ambitieus, positief en oprecht. “Ik kom uit de modewereld, maar voel me thuis in de kappersbranche. Vernieuwing en innovatie staan daarin centraal. KIS speelt goed in op de markt en levert kwaliteit, daarom is het zo’n tof merk om voor te werken.

Bram

 (18)

Rayon Drenthe
Piepjong, maar super enthousiast, nieuwsgierig en een echt ‘mensenmens’. “Mijn baan vind ik echt heel tof! Het is geweldig om te zien hoe creatief kappers zijn en om ze te laten ervaren dat KIS een vooruitstrevend merk is. Heel betaalbaar, maar we bieden ze wel A-kwaliteit.”